Opfriscursus

Voelt u zich niet meer zo zeker achter het stuur temidden van het steeds drukker wordende verkeer? Zijn veel verkeersregels u vreemd? Heeft u lange tijd niet meer gereden? Laat u meestal iemand anders rijden? Heeft u moeite met bepaalde verrichtingen?…………Dan is een OPFRISCURSUS iets voor u.
Bij Eikelenboom Rijopleiding is er de mogelijkheid uw kennis uit te breiden en uw vaardigheden te verbeteren!           De lessen kunnen evt. in uw eigen auto worden gegeven.

                                           OPFRISCURSUS:

Tijdens een aantal lessen (in een handgeschakelde lesauto of in een automaat) wordt u bijgepraat, bijgeschoold en ‘opgefrist’ door onze instructeur. 

Op een prettige manier begeleidt hij u deskundig bij het nemen van díe hobbels in het verkeer waar u tegenop ziet, waar u moeite mee heeft en die u onzeker maken. Of het nu gaat om bijzondere verrichtingen, het rijden tijdens de spits, op de snelweg, in een drukke stad of misschien wel het parkeren in een parkeergarage. Het maakt niet uit; geen hobbel is te hoog! In iedere situatie zal de instructeur u begeleiden, uitleg geven en met u oefenen, net zo lang tot u het zelfstandig aandurft!

Tevens ontvangt u van hem een leuk en leerzaam bijscholingsboekje voor theorie en praktijk waarmee u uw theoretische kennis kunt uitbreiden en waardoor inzichten worden vernieuwd.                                          

U zult ervaren dat u na de opfriscursus met meer zelfvertrouwen in uw auto stapt en voortaan ontspannen én met plezier uw weg vervolgt.

Interesse? Zou u één of meerdere lessen willen volgen, neem dan contact op met onze instructeur voor meer informatie. Hij komt geheel vrijblijvend bij u thuis om uw wensen door te spreken en samen met u een lesplan op te stellen.

info@eikelenboom-rijopleiding.nl            T. 0528 – 350524
www.eikelenboom-rijopleiding.nl             M. 06 – 46331520